pátek 7. srpna 2009

La Paz...konecne!

Nejvyse polozene hlavni mesto sveta - tak jsme se sem konecne dostrkali. Ale zadarmo to rozhodne nebylo. Zatim to mame jako tour po velkomestech a testovani, co nase telesne schranky vydrzi pri desitkach hodin cestovani. 18 hodin busem do Londyna, 19,5 hodin letecky a dalsich 30 hodin busem do La Paz. Do toho kontroly pritroublejch amiku a jinych pochybnych existenci. Je ale fakt ze jsme si udelali peknou puldenni prohlidku Londyna a objevili i netusene krasy Limy v podobe kolonialni architektury a ulicek, ve kterych to zije. Toto bylo ovsem tvrde vykoupeno kradezi Danci fotaku...:-(

Nasledujici dny se tedy hlavne tesime na trosku odpocinku a na to, ze se dostaneme mimo mesto. Zamirime nejspis k jezeru Titicaca a snad se tam krome touzeneho klidu dockame i spolucestovatelu Ondry a Kacky.

Jo a jeste neco - nefunguje nam tu mobil, nezvlada pasmo mistnich siti. Takze nepiste, resp. psat muzete, ale my si to neprecteme ;-)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Dančo a Jakube,
tu cestu vám nezávidíme, ale teď si to snad vynahradíte. Držíme vám palce a ať se vás štěstí drží. M+T

Anonymní řekl(a)...

Cože, to jste nepomysleli na 1900MHz?

Misacek řekl(a)...

Ahoj. Zdravime z Indie. Fotaku jen nam lito,ale urcite si to i tak uzivate! Uz se tesim na fotecky. V indii vse pri starem, co vam budem povidat.:-D Mejte se a opatrujte se.
M&K

Anonymní řekl(a)...

Prejeme stastne putovani, jen pekne zazitky. Tesime se na fotecky, zapisky a povidani. MQ & Zandula