čtvrtek 7. srpna 2008

Trek v Kasmiru - verejna prosba

Jelikoz se nam zachtelo okusit oblast jeste mirne na zapad a nemame zadne popisy treku a pripojeni na net je tu dost mizerny, chteli bychom pozadat vsechny lidi dobre vule s trochou casu o nasledujici: Mohli byste se pokusit najit nejaky pekny popis treku v okoli mest Sonamarg, nebo Kargil (Kasmir) na max. 6 dnu a poslat nam na nej odkaz? Pripadne pokud by nekdo mel pristup ke knizce Trekking in Indian Himalaya a naskenovat neco z ni...

Diky moc za jakykoliv tip.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

nazdar horalé, objevila jsem jeden malý tip - je to v mailu.Šťastnou cestu!m/M

Bobek řekl(a)...

Ahoj, zkuste kouknout sem, jestli to k něčemu bude: http://www.goodplaces.cz/kasmir/trekking/sonnamarggangabal6dni

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, v Kašmíru jsme byli v půlce června. CHtěli jsme jít 12 denní trek ze Sumblau-asi 20 km od Srinagaru do Panikharu. Došli jsme ale jen do Pahalgamu, zbylá část treku je z bezpečnostních důvodů zavřená!!!!Bacha, v průvodci Treking in Himalaya o uzavírce není ani zmínka, přesto, že zavřené to je 15 let a my měli průvodce z r. 98. Možná byste vyhádali nějaké povolení, ale my jsme to radši neriskovali.
Jinak část Sumbal- Pahalgam přes sedlo Sunamous je fajn,šli jsme to 3,5 dne. Kdybyste se tam rozhodli vydat, bacha, že Sumbaly jsou 2, tak chtějte směr Kangan. Turisty tam neviděli dobrých pár let, takže takovej balzám po Ladakhu. Zase jinej kus Indie. Rozhodně doporučuju projížďku po Srinagarském jezeře.
Eva(poslal mi na tebe kontakt tvůj táta- kolega mojí mámy:-))

Danča řekl(a)...

diky moc Bobku za info..pozitri tam vyrazime :)