úterý 19. srpna 2008

Bourlivy Kasmir

Ahoj lidicky,
tak jsme se prave vratili z tydenniho treku v Kasmiru. A je opravdu takovy, jak se o nem rika a pise.. neklidny, bourlivy, same nepokoje. Vychytali jsme tyden, kdy se tu opravdu stavkovalo a duvodu se naslo hned nekolik: rozprodavani pudy, zakaz prodavani ovoce do okolnich statu mimo Kasmir a samozrejme snaha o separaci, podle nekterych Kasmir neni Indie a za dva tydny se pry ma rozhodnout, co bude...takze rychle pryc, Pakistan ted v planu nemame a neradi bychom se v nem najednou ocitli... az priste :)
No ale trek paradni, kopce bez turistu, hodne kytiii, na checkpointech jsme se i nekolikrat zadarmo najedli u indicke armady.. a nevari spatne kluci... No a na noc v gipsy house u cikanu take hned tak nezapomeneme.

Neco zasadniho u nas?
Vi se v Evrope vubec neco o nepokojich?

My razime na dalsi trek, tentokrat do poklidneho Zanskaru.

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Ahoj.
Diky, ze pisete, je to prima cteni. O Kasmiru v CR zadne zpravy. U nas ted vladnou zpravy z olympiady a Rusko-Gruzinsky konflikt. Preju hodne dobrych zazitku.

Anonymní řekl(a)...

Nazdar dobrodruzi,
to je fajn, že máte namířeno do klidnější krajiny - bacha na bílý tygry! m/M/

Anonymní řekl(a)...

Hola, tak např. na idnes se vyskytlo info o nepokojích v Kašmíru až v sobotu 23.8. a předtím jsem něco našel z konce července na jiném webu. Ať vás nepotká nic nepříjemného. Ostatně jste stejně už asi v jiném regionu. Z lůna civilizace zdraví Standa&spol.